Welkom!
Erkende hondenschool met gediplomeerde instructeurs

 

Onze hondenschool

Hondenschool Martine biedt verschillende cursussen aan voor U en uw hond. U vindt ons trainingsveld in Burgum, Friesland.

Door mijn unieke combinatie als Kynologisch Instructeur én Paraveterinair Dierenartsassistente, kan ik u optimaal en met een andere kijk lesgeven.

 

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert. Iets wat we allemaal willen, toch?

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft. U leert van onze lessen, hoe u het beste kunt omgaan met uw hond.          Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken o.a. met clickertraining, voertraining maar passen de manier van werken aan op de hond en eigenaar.    

Wij zijn een erkende hondenschool, al onze instructeurs zijn gediplomeerd Kynologisch Instructeur.       

Het beste is natuurlijk uw pup van jongs af aan op te voeden, met behulp van onze speciale puppycursus. 

Daar op volgend kunt u de lessen gehoorzaamheid gaan volgen, zodat u samen met uw hond een fijne en stabiele basis kunt opbouwen. 

Mocht u iets sportiever met uw hond aan de slag willen? Dan zijn onze agility lessen ideaal voor u!

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren regelmatig interessante en leerzame dagen.

Tevens aangesloten bij :

Federatie Hondensport Nederland

O&O : Nederlands Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleidingNieuws


Terug naar overzicht

06-09-2019

Workshop Balanstraining voor alle leeftijden en rassen

In samenwerking met Bist Dierfysiotherapie organiseren we op zaterdag 12 oktober de workshop Balanstraining. Met een deel theorie gecombineerd met een deel praktijk leer je alles over Core training van je hond, maar ook de effecten op het lichaam en mogelijkheden om je training te optimaliseren. Aanmelden kan via de mail!Terug naar overzicht
 

Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat  voor U open.

 

 

362210
 
 
 
 
E-mailen