Welkom!
Erkende hondenschool met gediplomeerde instructeurs

 

Onze hondenschool

Hondenschool Martine biedt verschillende cursussen aan voor U en uw hond. U vindt ons trainingsveld in Burgum, Friesland.

Door mijn unieke combinatie als Kynologisch Instructeur én Paraveterinair Dierenartsassistente, kan ik u optimaal en met een andere kijk lesgeven.

 

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert. Iets wat we allemaal willen, toch?

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft. U leert van onze lessen, hoe u het beste kunt omgaan met uw hond.          Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken met clickertraining en voertraining.       

Wij zijn een erkende hondenschool, al onze instructeurs zijn gediplomeerd Kynologisch Instructeur.       

Het beste is natuurlijk uw pup van jongs af aan op te voeden, met behulp van onze speciale puppycursus. 

Daar op volgend kunt u de lessen gehoorzaamheid gaan volgen, zodat u samen met uw hond een fijne en stabiele basis kunt opbouwen. 

Mocht u iets sportiever met uw hond aan de slag willen? Dan zijn onze agility lessen ideaal voor u!

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren regelmatig interessante en leerzame dagen.

Tevens aangesloten bij :

Federatie Hondensport Nederland

O&O : Nederlands Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleidingNieuws


Terug naar overzicht

13-07-2019

Lezing en praktijkles Vuurwerkangst, 17 oktober 2019

Lezing wordt gegeven door Tinie Dekker-Riemersma
Voor veel honden zijn de feestdagen niet altijd een feest. Zij hebben angst voor de knallen en flitsen die met oud en nieuw het nieuwe jaar inluiden.
Sommige dieren hebben extreme angst en kunnen deze dagen niet normaal functioneren. Bij andere honden begint de angst al weken van tevoren bij de eerste knallen!. Veel mensen maken de fout om pas aan het eind van het jaar hierover na te denken, maar belangrijk is juist dat je er tijdig mee begint.

Vroeger werd er vaak op 30 of 31 december een vuurwerk pil bij de dierenarts gehaald; wat helaas niet altijd helpt ,sommige medicijnen worden ze juist nog angstiger van. Tegenwoordig zijn er veel meer oplossingen voor handen om goed om te gaan met deze angst. Je kan je hond echter laten wennen aan vuurwerk en zo de angst hiervoor wegnemen of in ieder geval afzwakken.

Daarom organiseren wij een lezing vuurwerkangst.
Deze theorie-avond (zonder hond!!) wordt gegeven door Tinie Dekker, gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en kat. De theorie-avond is ook zeer geschikt voor mensen die een hond hebben met andere vormen van angst anders dan vuurwerk en angst voor geluiden.
Tevens is er de optie om,na het volgen van de lezing, een praktijkles te volgen! Die les is alleen geschikt voor honden zonder angst of milde angst en zal in overeenstemming met de groep op een andere dag worden gegeven. Voor honden met ernstige angst is het mogelijk een privé les in te plannen tegen kleine meerprijs ( €10,- extra)
Kosten zijn € 20,- voor de lezing en € 35,- incl. praktijklesTerug naar overzicht
 

Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat  voor U open.

 

 

168670
 
 
 
 
E-mail