Erkende Hondenschool
Les van gediplomeerde instructie voor een betaalbare prijs

Even voorstellen

 

Mijn naam is Martine Dijkstra en ik ben in 2016 gestart met mijn eigen hondenschool.

Na jaren lessen G&G te hebben gegeven bij de lokale Duitse Herder vereniging, naast mijn werk als paraveterinair,  werd het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan.


Tijdens mijn werk als dierenartsassistente zag ik veel hondeneigenaren voorbij komen en kreeg ik dus ook regelmatig vragen over het (vervelende) gedrag van honden.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op kunnen doen in de praktijk en heb dan ook verschillende meningen en manieren gehoord en/of gezien. 

Ik vindt het belangrijk dat mensen bij een goede hondenschool terecht kunnen en dat is voor mij de reden geweest om de titel Kynologisch Instructeur te behalen. Hondenschool Martine is, door mijn opleiding, erkend door het Raad van Beheer. Natuurlijk ga ik elk jaar meerdere malen naar bijscholing zodat ik optimaal bij blijf en daardoor u goed kan les geven.


Tijdens de lessen maak ik gebruik van verschillende methodes, waarbij ik vooral kijk naar hoe de baas zich gedraagt en opstelt tegenover de hond. Samen gaan we aan de slag zodat u kunt genieten van uw hond en het trainen van uw hond. Samen bezig zijn is ook voor uw hond een fijne bezigheid! Het moet voor hond en baas altijd een plezierige les zijn en u moet met een goed gevoel naar huis gaan.

Door onze lessen leert u uw hond begrijpen en hoe u het beste met uw hond kunt communiceren.  Ook door theorie leert u veel over wat uw hond u wil vertellen.


Mocht u belangstelling hebben voor één van onze lessen dan kunt u altijd contact opnemen, en als u wilt kunt u natuurlijk altijd komen kijken zodat u een impressie kunt opdoen van onze lessen.