Welkom!
Erkende hondenschool met gediplomeerde instructeurs

Even voorstellen

 

Mijn naam is Martine Dijkstra en ben altijd al groot liefhebber geweest van honden, waardoor het voor mij vanzelfsprekend was om de opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistente te gaan halen.

Naast mijn werk als dierenartsassistente, heb ik vele jaren les gegeven bij gehoorzaamheidscursussen.

  • Hondenschool Martine - 2019-08-28 -58
  • Hondenschool Martine - 2019-08-28 -3
  • Hondenschool Martine - 2019-08-28 -76

In de dierenartsenpraktijk zag ik veel honden en eigenaren voorbij komen en kreeg ik dus ook regelmatig vragen over het (vervelende) gedrag van honden.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op kunnen doen, waar ik dan ook vaak aan terugdenk en gebruik tijdens de lessen.

Ik vindt het belangrijk dat mensen bij een goede hondenschool terecht kunnen en dat is voor mij de reden geweest om de titel Kynologisch Instructeur te behalen. Hondenschool Martine is, door mijn opleiding, erkend door het Raad van Beheer. Natuurlijk ga ik elk jaar meerdere malen naar bijscholing zodat ik optimaal bij blijf qua lesmethodes.

Qua training gaat mijn voorkeur uit naar clickertraining, deze methode is voor mens en dier makkelijk te leren en is voor alle doeleinden te gebruiken. Tevens is het een leuke en vriendelijke manier van trainen voor u en uw hond.

Maar ook kijk ik naar hoe de baas zich gedraagt en opstelt tegenover de hond. Samen gaan we aan de slag zodat u kunt genieten van uw hond en het trainen van uw hond. Samen bezig zijn is ook voor uw hond een fijne bezigheid! Het moet voor hond en baas altijd een plezierige les zijn en u moet met een goed gevoel naar huis gaan.

Door onze lessen leert u uw hond begrijpen en hoe u het beste met uw hond kunt communiceren.  Ook door theorie leert u veel over wat uw hond u wil vertellen.


Mocht u belangstelling hebben voor één van onze lessen dan kunt u altijd contact opnemen, en als u wilt kunt u natuurlijk altijd komen kijken zodat u een impressie kunt opdoen van onze lessen.