Erkende Hondenschool
Les van gediplomeerde instructie voor een betaalbare prijs

Onze hondenschool

Hondenschool Martine biedt verschillende cursussen aan voor U en uw hond. U vindt ons trainingsveld in Burgum, Friesland.

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert.

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft.                        

Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we gelijk ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken met clickertraining en voertraining.             

Het beste is natuurlijk uw hond van jongs af aan opvoeden, met de puppycursus. Als de hond zijn eigen karakter heeft gevormd zijn de gedrag en gehoorzaamheidscursussen een goede methode om alsnog te trainen of bij te scholen.

Ook is het mogelijk dat ik bij u thuis kom voor evaluatie en/of (gedrags-) problemen, zodat we samen kunnen kijken waar de knelpunten liggen en hoe we die kunnen oplossen.

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren meerdere malen per jaar interessante en leerzame dagen.


Nieuws


Terug naar overzicht

09-11-2016

Informatiemiddag vuurwerkangst bij honden

Zaterdag 26 november organiseren Hondenschool de Wâlden en DAP Giekerk-Hardegarijp-Veenwouden een informatiemiddag over vuurwerkangst.

Verschillende onderwerpen komen aan bod:

Gedragsherkenning

Do's en don'ts

Trainen van vuurwerk/harde geluiden

Ondersteunende medicatie en hulpmiddelen


Namens Dierenartsenpraktijk Giekerk-Hardegarijp-Veenwouden is Drs. J.R. Vollema aanwezig en zij gaat vertellen over ondersteunende medicatie en andere hulpmiddelen.

Aanvang: 15.30 uur
Locatie: Kerklaan te Burgum,clubgebouw van Kringgroep de Wâlden

Deze informatiemiddag is gratis!

U kunt zich aanmelden bij Hondenschool de Wâlden en bij Dierenartsenpraktijk Giekerk-Hardegarijp-Veenwouden.Terug naar overzicht
Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat voor U open.

 


  • P1080866 (2)
  • P1080574 (2)
  • P1080552 (2)
  • P1090014 (2)
  • P1080342 (2)
  • P1080282 (2)


 

100824