Welkom bij Hondenschool Martine
voor puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en meer!

De G & G cursus

Opvoeden en trainen


Leren is leuk! U en uw hond krijgen bij ons alle aandacht en u traint met een gezellige groep enthousiastelingen, net als u. Of u nu gewoon lekker wilt trainen met uw hond of samen aan de slag wilt met het leren van gehoorzaamheidsoefeningen, het is allemaal mogelijk.

Hoe sneller uw hond leert hoe hij zich dient te gedragen, des te beter tenslotte. In deze cursus trainen wij de commando's en waar nodig besteden wij aandacht aan het gedrag van uw hond, mits dit geen ernstige (gedrags-) problemen zijn. Oefeningen die aan bod komen zijn:

  • Volgen
  • Zit
  • Af
  • Blijf
  • Halt houden
  • Wendingen
  • Hier komen 

En nog veel meer...

 

Eveneens gaan we aan de slag met uzelf! Vaak wordt onderschat hoeveel invloed uw eigen gedrag heeft op uw hond. Samen gaan we op zoek naar oplossingen en helpen wij u en uw hond verder. Wij kijken dus naar de basis van de combinatie en passen daar een sluitende methode op aan. Voor het overgrote deel werken wij met clickertraining en voertraining in combinatie met coaching van de eigenaar. 


Er is een cursus voor beginners, mogelijk vanaf een leeftijd van 4 a 5 maanden. Hier leert u de basis.

Als u slaagt voor de beginnerscursus kunt u doorstromen naar de gevorderden cursus, waar de hond u leert te volgen zonder riem en wordt er uitgebreid aan de commando's gewerkt met natuurlijk extra uitdagingen.


De groepen bestaan uit maximaal 4 personen zodat er optimaal aandacht besteed kan worden aan alle cursisten.

De gehoorzaamheidslessen worden gegeven op maandagochtend, woensdagochtend, woensdagavond en zaterdagochtend/middag. Let op! Woensdagavond is alleen in de periode maart t/m oktober.


U kunt losse lessen volgen of een lessenpakket kopen die u op uw eigen gewenste moment kunt gebruiken. Hierdoor bent u flexibel in het volgen van de lessen.

De kosten per losse les zijn €20,- of voor een lessenpakket betaalt u €150,-incl. BTW voor 8 lessen.


Wilt u zich opgeven voor de gehoorzaamheidslessen? Vul dan onderstaand formulier in 
 
 
E-mailen
Bellen
Info