Welkom bij Hondenschool Martine
voor puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en meer!

 

Onze hondenschool

Hondenschool Martine biedt u puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en privéles aan. 

Door mijn unieke combinatie als Kynologisch Instructeur én Paraveterinair Dierenartsassistente, kan ik u optimaal en met een andere kijk lesgeven. Onze hondenschool is gelegen in Burgum, Friesland.

 

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert. Iets wat we allemaal willen, toch?

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft. U leert van onze lessen, hoe u het beste kunt omgaan met uw hond.          Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken o.a. met concepttraining, clicker en voertraining maar passen de manier van werken aan op de hond en eigenaar.    

Wij zijn een hondenschool waar al onze instructeurs gediplomeerd Kynologisch Instructeur zijn.   

Wij werken nauw samen met dierenartsen, specialisten, gedragsdeskundigen, gedragstherapeuten en fysiotherapeuten om samen tot de beste oplossing te komen voor u en uw hond!    

Het beste is natuurlijk uw pup van jongs af aan op te voeden, met behulp van onze speciale puppycursus. 

Daar op volgend kunt u de gehoorzaamheidcursus gaan volgen, zodat u samen met uw hond een fijne en stabiele basis kunt opbouwen. 

Mocht u iets sportiever met uw hond aan de slag willen? Dan zijn onze agility lessen ideaal voor u!

Tevens hebben wij veel ervaring met buitenlandse honden en werkhonden.

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren regelmatig interessante en leerzame dagen.

Tevens aangesloten bij :

Federatie Hondensport Nederland


O&O : Nederlands Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleidingNieuws


Terug naar overzicht

11-12-2020

Verdeelpunt Faunus Dogfood

Het is belangrijk voor je hond om gezond en fit te blijven en jij als baas doet natuurlijk al enorm je best hiervoor! Voeding is essentieel hierbij, goede voeding kan veel gezondheidsproblemen voorkomen zoals een droge, jeukende huid, een doffe vacht en hopen ontlasting.

We kunnen dan ook met trots vertellen dat wij een samenwerking zijn aan gegaan met Faunus Dogfood! . Wij geloven enorm in dit merk want voor ons is het van cruciaal belang een evenwicht te hebben tussen enerzijds een groot aandeel grondstoffen van dierlijke oorsprong en anderzijds een perfect overeenkomend aandeel van de juiste vetten, vitaminen, oliën en koolhydraten. Het gebruik van zo weinig mogelijk eiwitbronnen per productsoort verlaagt het risico op allergieën en intoleranties.
Om alles te bieden wat uw hond nodig heeft om een lang, gezond, gelukkig en actief leven te leiden zijn wij zeer strikt op het toepassen van een aantal principes waar nooit van afgeweken wordt:
• Enkel zuiver rundsvet. Kokosvet kan in sommige productsoorten wel een meerwaarde bieden. Wij mijden het goedkopere kippen- of gevogeltevet omdat dit geen voldoende kwaliteit garandeert.
• Geen kunstmatige of chemische stoffen om onze voeding kleur of smaak te geven of om ze te conserveren.
• Enkel natuurlijke anti-oxidanten.
• Alle ingrediënten zijn NON-GMO, dus nooit genetisch gemanipuleerde grondstoffen.
• Het merendeel van onze productsoorten bevatten zuivere zalmolie voor een blinkende vacht.
• Altijd dezelfde kwaliteit van hoogwaardige grondstoffen, ongeacht de prijs op de grondstoffenmarkt. Wij laten ons niet verleiden tot ‘koopjes’, kwaliteit primeert altijd.
• Enkel grondstoffen die geschikt zijn voor menselijke consumptie.. Het is puur en met liefde gemaakt.
www.faunusdogfood.com
Vanaf 2021 is Hondenschool Martine de énige in Nederland, die dit geweldige voer in hun assortiment heeft!Terug naar overzicht
 

Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat  voor U open.

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info