Welkom bij Hondenschool Martine
voor puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en meer!

 

Onze hondenschool

Hondenschool Martine biedt u puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en privéles aan. 

Door mijn unieke combinatie als Kynologisch Instructeur én Paraveterinair Dierenartsassistente, kan ik u optimaal en met een andere kijk lesgeven. Onze hondenschool is gelegen in Burgum, Friesland.

 

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert. Iets wat we allemaal willen, toch?

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft. U leert van onze lessen, hoe u het beste kunt omgaan met uw hond.          Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken o.a. met concepttraining, clicker en voertraining maar passen de manier van werken aan op de hond en eigenaar.    

Wij zijn een hondenschool waar al onze instructeurs gediplomeerd Kynologisch Instructeur zijn.   

Wij werken nauw samen met dierenartsen, specialisten, gedragsdeskundigen, gedragstherapeuten en fysiotherapeuten om samen tot de beste oplossing te komen voor u en uw hond!    

Het beste is natuurlijk uw pup van jongs af aan op te voeden, met behulp van onze speciale puppycursus. 

Daar op volgend kunt u de gehoorzaamheidcursus gaan volgen, zodat u samen met uw hond een fijne en stabiele basis kunt opbouwen. 

Mocht u iets sportiever met uw hond aan de slag willen? Dan zijn onze agility lessen ideaal voor u!

Tevens hebben wij veel ervaring met buitenlandse honden en werkhonden.

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren regelmatig interessante en leerzame dagen.

Tevens aangesloten bij :

Federatie Hondensport Nederland


O&O : Nederlands Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleidingNieuws


Terug naar overzicht

02-09-2021

Workshop " Hierkomen dmv een fluit "

Wil jij je hond aanleren om te komen d.m.v. een fluit? Zodat hij op grote afstanden reageert en je erop kan vertrouwen dat hij ook echt bij je komt...
In maart kun je meedoen met onze workshop, hierin leren wij je hoe je je hond kunt aanleren op de fluit te reageren. De workshop bestaat uit 4 lessen, die gegeven worden op de zaterdagen. Je krijgt van ons instructies en een fluit. Aanmelden kan vanaf nu maar er is beperkt plek dus vol = vol. Kosten van deze workshop zijn € 100.- p.p. incl materiaal.Terug naar overzicht
 

Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat  voor U open.

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info