Welkom bij Hondenschool Martine
voor puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en meer!

 

Onze hondenschool

Hondenschool Martine biedt u puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en privéles aan. 

Door mijn unieke combinatie als Kynologisch Instructeur én Paraveterinair Dierenartsassistente, kan ik u optimaal en met een andere kijk lesgeven. Onze hondenschool is gelegen in Burgum, Friesland.

 

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert. Iets wat we allemaal willen, toch?

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft. U leert van onze lessen, hoe u het beste kunt omgaan met uw hond.          Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken o.a. met clickertraining, voertraining maar passen de manier van werken aan op de hond en eigenaar.    

Wij zijn een hondenschool waar al onze instructeurs gediplomeerd Kynologisch Instructeur zijn.   

Wij werken nauw samen met dierenartsen, specialisten, gedragsdeskundigen, gedragstherapeuten en fysiotherapeuten om samen tot de beste oplossing te komen voor u en uw hond!    

Het beste is natuurlijk uw pup van jongs af aan op te voeden, met behulp van onze speciale puppycursus. 

Daar op volgend kunt u de gehoorzaamheidcursus gaan volgen, zodat u samen met uw hond een fijne en stabiele basis kunt opbouwen. 

Mocht u iets sportiever met uw hond aan de slag willen? Dan zijn onze agility lessen ideaal voor u!

Tevens hebben wij veel ervaring met buitenlandse honden en werkhonden.

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren regelmatig interessante en leerzame dagen.

Tevens aangesloten bij :

Federatie Hondensport Nederland


O&O : Nederlands Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleidingNieuws


Terug naar overzicht

09-05-2019

Lezing door T.Dekker-Riemersma | 22 juni 2019 |

Deze lezing is voor iedere hondeneigenaar of je nu een pup of een volwassen hond hebt. Ongeacht het ras en of het nu je eerste hond is of als je meerdere honden hebt gehad.
Leer je hond beter begrijpen en maak training makkelijker. Doordat je weet waarom een hond doet zoals hij doet en inzicht krijgt in het gedrag van een hond, kun je een betere vertrouwensband opbouwen en zoveel mogelijk ongewenst gedrag voorkomen.
Vaak denken wij mensen dat we alles weten van het hoe en waarom van een hond. Helaas is dat niet de realiteit en gaat er regelmatig wat mis. Wij blijven levenslang leren en dat geldt ook voor onze honden. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het gedrag van onze honden maar ook op ons zelf.
Een boeiende en leerzame lezing over hoe honden met ons communiceren en andersom, wat bepaalde lichaamstaal betekent en wat belangrijk is bij socialisatie en opvoeding. Door de juiste kennis en ervaring kan veel leed voor honden en eigenaren worden voorkomen. Denk bv. aan bijtincidenten, herplaatsen of zelfs euthanasie.
Tijdens de lezing wordt ook in gegaan op het voorkomen of het onder controle krijgen van ongewenst gedrag.

De lezing zal gegeven worden door Tinie Dekker-Riemersma, gediplomeerd gedragstherapeut voor Hond en Kat en gediplomeerd kynologisch instructeur. Ze is gespecialiseerd in angst en agressie.
Het beter begrijpen van je hond is de basis voor een leven lang plezier van baas en hond!!
Opgaven kan via info@hondenschoolmartine.nlTerug naar overzicht


Klik hier voor Faunus Dogfood 

Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat  voor U open.

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info